Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ayush Juridisch advies-en onderzoeksburo

De helpende hand voor uw zorgen!

Kennismaking:

Wie is Rischma Fagoe- Jainandunsing?

Ik ben een moeder, echtgenote, Hindoestaanse vrouw, dochter, schoondochter, zus, schoonzus, zusje, tante en jurist. Al deze benamingen geven Rischma Fagoe- Jainandunsing weer en vormen mij. Door meerdere gebeurtenissen in het leven heb ik geleerd wat doorzetten is en klaar staan voor een ander. De volgende karaktereigenschappen horen bij Rischma Fagoe- Jainandunsing: doorzettingsvermogen, vrolijk, gedisciplineerd, positief ingesteld, goed in omgang met anderen, loyaal, motiverend.

Ayush betekent kennis voor het leven. Het woord Ayush is afkomstig van het Sanskriet, het hindoeïsme. Het hindoeïsme is een levensstijl voor mij, daarom heb ik gekozen voor Ayush. Elk soort kennis moet gewaardeerd worden, doorgegeven worden en worden benut.

De keuze voor het lotuslogo heeft ook te maken met het hindoeïsme. De godin van de wijsheid en kennis Saraswati Mata zit op een lotus. De lotus symboliseert hiermee voor mij kennis, wijsheid en doorzetting, datgene wat ik wil bereiken.

Kennis is waardevol, hiermee moet met wijsheid worden omgegaan en moet vooral worden doorgegeven aan elke generatie!

Inspiratiebronnen: